Open Close

Guiden og antologien er ankommet til Samsø.

Produkterne er udviklet til at kunne optimere og kapasitets opbygge. Vi vil tilbyde vores netværk at dele de mange erfaringer og oplevelser vi på Samsø har gennemlevet for at nå det fælles mål. Den rejse er nu mulig at komme med på.
Vi inviterer grupper, virksomheder, kommuner og organisationer til at bruge HER som rejseguide. Rejsens mål defineres af deltageren. Vejen til HER finder vi sammen!

Guiden og antologien er klar på engelsk ca 1.5 2016

Skærmbillede 2016-01-22 kl. 01.04.14

Grunden til at lave guiden HER og antologien er at Energiakademiet og Samsø, med guiden i hånden kan genfinde de erfaringer der har været afgørende og hvad det er fællesskabet på Samsø har kunnet og kan. Med guiden HER vil vi gerne dele vejen, med jer de næste mange år med omstilling til en mere bæredygtig verden.

Her er en betaversion af antologien og den er først færdig den 13.5. Der mangler korrektur samt en artikel og en film. God fornøjelse og bær

Læs og oplev nye hjemmeside

Vi er gået fra at tro på en plan og et produkt, til at vi i dag kan se at vi på et tidspunkt ændrede tilgangen fra produkt til proces. En plan er til at forholde sig til men den ligger i fremtiden og den har en struktur der gør at du kan tage afstand fra den eller acceptere den. Processen starter HER og motivere til aktiv deltagelse fra den spæde start.

Nu har vi sammen med et stærkt hold af praktikere og teoretikere udviklet et design til guiden HER. I samme åndedrag har vi sammenfattet en antologi som er tilgængeligt elektronisk.

Skærmbillede 2016-01-22 kl. 01.06.34

Guiden HER og antologien er et resultat af mange og lange undersøgelse tilbage i tiden, hvor vi har set på hvad der skete, hvem der sagde hvad og hvorfor. Vi er med på at de teknologiske landevindinger er flotte og imponerende, men vi erkender at vejen til succes i lige så høj grad skyldes et godt fællesskab og et stærkt ejerskab til både nødvendighed og mål.

Guiden HER og antologien skal bruge til hjælp til selvhjælp, så andre kan få lyst til at arbejde med pioner samfund , pioner kvarter eller pioner opgangen. Guiden HER peger på denne proces og vigtigheden af hvor og hvornår ejerskabet opstår.

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required