Open Close

Så er der fest

Sæt kryds i kalender den 21. oktober. Akademiet holder fest for at markere indgangen Samsø 2.0, og du er inviteret.

Læs invitationen her.

Flattr this!

2 comments

 1. Jimmy Flindt siger:

  Samsø har al mulig grund til at være stolt og holde fest som Danmarks førende VE-Ø!

  Samsø gør Danmark ære også i udlandet.

  Problemerne med det faldende befolkningstal på øen skal ses i en større sammenhæng og kræver ikke efter min opfattelse nationale og regionale løsningsmodeller, som medfører at det bliver mere attraktivt at flytte til øen (f.eks. flere gode jobtilbud osv.) . Problemerne med faldende befolkningstal på de danske øer gør sig for så vidt gældene for alle danske øer, herunder også for Bornholm, og kræver efter min opfattelse både nationale og regionale løsningsmodeller.

 2. Jimmy Flindt siger:

  Jeg skriver blot for at rette en syntaksfejl i sidste afsnit ovennævnte indlæg, som skulle have lydt “Problemerne med det faldende befolkningstal på øen skal ses i en større sammenhæng og kræver efter min opfattelse ikke mindst både nationale og regionale løsningsmodeller ….”

  Samtidigt benyttes lejligheden til at henvise til en forholdsvis ny hjemmeside KlimaTV, http://www.ditklimatv.dk/ , der allerede indeholder et lang række film og videoer vedr. energ, klima, miljø, klimaændringer mv., herunder filmen “Klimahelt på Roskilde” indlagt af Jais Hammerlund den 22. juli 2010.

  Filmen kan ses på den direkte reference (link):
  http://www.ditklimatv.dk/video/klimahelt-paa-roskilde

Leave a comment

All fields marked (*) are required