Open Close

Samsø i Parliament Magazine

I anledning af Danmarks EU-formandskab har Samsø en helside artikel skrevet af Søren Hermansen i Parliament Magazines december nummer. Du kan læse den via følgende link, der åbner som en pdf. fil.

Parliament magazine s. 88

 

 

Flattr this!

1 comment

  1. Jimmy Flindt siger:

    Godt gået Søren!
    God artikel. Man kan kun håbe på, at budskabet, når ud til nogle af øerne i det græske ø-hav, som kunne lade sig inspirere af udviklingen på Samsø, så man kunne få sat gang i beskæftigelsen indenfor udnyttelsen af VE og samtidigt få skabt et sundt økonomisk kredsløb. Et af problemerne er desværre at den økonomiske situation i Grækenland nu er så desperat at den græske befolkning synes helt at have opgivet håbet, så alting er gået i stå. Hvis blot man kunne få sat gang i økonomien og beskæftigelsen på nogle af øerne i det græske ø-hav efter Samsø modellen, i starten blot ved nogle relativt beskedne investeringer, f.eks. indenfor udnyttelsen af solenergi (sol- varme og solceller til produktion af grøn el hvor forholdene er optimale) kunne de græske øer måske være med til at vende udviklingen i hele Grækenland, så grækerne fik noget af optimismen og livsmodet tilbage.
    Derfor er det rigtig godt at udbrede kendskabet til Samsø i artiklen i Parliament Magazine. Så kan man kun håbe på at nogle af de græske parlamentarikere, politikere, journalister m fl lader sig inspirere og eventuelt vælger at besøge Samsø Energiakademi for at indhente flere oplysninger.

Leave a comment

All fields marked (*) are required