Open Close

Samsø Energiakademi er i fuld gang med sommeren.

Samsø Energiakademi åbner nu op for en spændende sommersæson.

Sommeråbent den 26 juni – 16 august 2012 – Tirsdag og torsdag fra 13.00 – 15.00 – entré 50 kr pr. voksen over 18 år.

Energiakademiet har åbent for alle, også dem som ikke ved så meget om vedvarende energi. Vi lover jer en god oplevelse, som gør at du kommer tættere på Samsø og de mennesker som bor og arbejder i et mindre lokalt samfund som Samsø er.

Hvad skal man kunne for at overleve som Øbo ? Hvordan flytter man til Samsø ? Hvad vil det sige at være fritidssamsing.

På Samsø Energiakademi har vi lige for tiden to kollegaer som også er fritidssamsinger – De har begge igennem rigtig mange år haft sommerhus på øen. De har også nøje fulgt Danmarks Vedvarende Energi Ø fra ingenting til rigtig mange ting.

Vi er så heldige, at vores to studerende fra sidste år er klar igen i år. Vi beror det på sidste års store succes, som vendte begge veje – fra både turister og medarbejder var der optimisme, sjov og alvor. Vores to guider er Kasper og Stig som begge er fra Samsø. De studerer og bor begge i Århus.

Kasper og Stig vil formidle om, hvad og hvilke godkendte teknologier Samsø har iværksat siden 1997, hvor Samsø blev udpeget til Danmarks Vedvarende Energi Ø. Samsø er selvforsynende med alternativ energi i skala af 100 %. Øen og de lokale borgere har tilsammen investeret ca. 440 millioner kroner. Hvad og hvordan og hvilke værdier der har fået Samsø på landkortet, ville du kunne se, høre og mærke ved at komme på besøg på vores to åbningsdage på Samsø Energiakademi.

I vil også få indblik i, hvad Samsø Energiakademi arbejder med i dag – Vi er i fuld gang med det vi kalder en 2.0.

Samsø som Danmarks vedvarende energi ø var en 1.0. Nu har vi tre ben i vores strategi.

Samsø Energiakademi som medspiller på, hvad fremtidens energiuddannelse ville kunne indeholde – Samsø som kommende fossil uafhængig Ø 2030 – Samsø som partner af satellit Øer/byer.

Samsø Energiakademi er en levende arbejdesplads med ca. 10 ansatte på deltid og fuldtid.

Vi arbejder med rådgivning -planlægning – udvikling – økonomi – renovering – optimering – uddannelse – kommunikation – netværks opbygning blandt meget andet.

Kom og mød os – Vi er næsten altid klar til en kort samtale.

Flattr this!

1 comment

  1. Jimmy Flindt siger:

    Gør vedvarende energi til en folkelig vindersag, jf udtalelsen fra VedvarendeEnergis lands-generalforsamling, lørdag d. 12. maj 2012 i Odense, læs hele artiklen under referencen:

    http://www.ve.dk/dansk-og-international-politik-/item/785

Leave a comment

All fields marked (*) are required