Open Close

Samsø vandt den afgørende pris i EU

Danmark og England og Letland fik award. Stor opmærksomhed for vores praktiske aktioner i vores lokal områder.

Vi har idag modtaget overvældende anerkendelse på Samsø Energiakademi. Ny innovativ dagsordnen sammen med EU og manageenergy. Vi har store forventninger og meget at byde på med vores ansøgning i hånden.

Læs mere om vores kommende Samsø 2.0

Hvor er det opløftende at gå på arbejdet og turde tro på at de små skridt tæller på den meget lange bane.

På Samsø Energiakademi har vi et mantra som lyder ” act local –  think local “. Det virker på mange planer og giver stort afkast.

Helt overvældende bliver det når vi på Samsø Energiakademi udarbejder  og dele vores udviklingsstrategi, som vi på Energiakademiet har knoklet med siden 2007. Nu er vi igang igen igen som vi var i 1997, hvor vi blev udnævnt til Danmarks vedvarende energi Ø. På Samsø Energiakademi bliver vi ved med at øve os på ikke at opføre og handle som om vi er de bedste. Samsø Energiakademi undervisningsplatform inviterer hele tiden ind til, hvordan vi sammen med andre partnere kan udveksle på, hvad der er det næste.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os med din gode ide eller et kommende projekt der kan gavne dit lokal område.

Flattr this!

3 comments

 1. Søren Stensgaard siger:

  Stort tillykke

  Det er rigtigt velfortjent at Samsø Energiakademi høster anerkendelsen for de mange resultater der opnået og for det commitment der ligger i de nye visioner og mål for den Fossilfri Ø.

  Og de første resultater på den nye vej er så småt på vej i pipelinen allerede – godt gået ! 🙂

  Søren Stensgaard

 2. cünEyt pALa siger:

  stort tillykke med prisen og velfortjent dobbeltflag idag 🙂

 3. Jimmy Flindt siger:

  Stort tillykke med prisen på Samsø Energiakademi!!

  Prisen udtrykker anerkendelse og respekt for de mange flotte resultater, der er opnået på Danmarks førende VE-Ø, og det er ikke gået ubemærket hen, se blot artiklen fra Juni 2012 på hjemmesiden for Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi i Thy under den direkte reference (link):

  http://www.folkecenter.dk/dk/news/int/samsoe-energiakademi-vinder-energipris/

Leave a comment

All fields marked (*) are required