Open Close

Sidste møde i Interrek IVB projekt cradle to cradle Øerne

Samsø Energiakademi siger tusind tak for et meget velorganiseret og godt styret EU projekt med mange gode bidrag i forhold til projektets formål.

Den sidste konference på bagkanten af 3,5 års godt og solidt arbejde imellem Nordsø regionen i Europa og relaterede tovholdere.

25 partnere plus 12 øer og en hel del uddannelses instititioner og regerings organisationer har løftet en meget vigtig opgave.

Hvad skaber bæredygtige løsninger både før og efter fossil U- og afhængihed.

Innovationen har været drevet i samarbejde med cradle to cradle, som er et koncept der handler om balance på vand, – materialer og energi.

Det har været en stor udfordring at skulle transformere det idelle til det, der praktisk kan lade sig gøre i forhold til spildevand, udvikling af produkter som ikke skaber forurening og bæredygtig energiforsyning.

På den afsluttende konference i Leeuwarden mødte vi følgende oplægsholder Chris Ryan som på mange måder høster de samme erfaringer som vi gør på Samsø energiakademi med henblik på alternativ energi planlægning. I Australien er de bare en del længere fremme med at lade borgerne styre samt sættes møderne op, der hvor borgerne er.

HVEM ER TIL FOR HVEM ?

Tjek deres arbejde ud det rykker

Hvad kan Australien lære af Europa

Katalog som beskriver hvorledes vi på Samsø Energiakademi arbejder med ledelse i læring og hvad der er grøn uddannelse

Flattr this!

1 comment

 1. Jimmy Flindt siger:

  Jeg ved ikke om nyheden i Børsen den 15. juli 2012 under overskriften ”Vestas-aktionærer samles: Vil være magtfaktor” kan være relevant for miljøbevidste samsinge:

  http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/237055/vestas-aktionaerer_samles_vil_vaere_magtfaktor.html

  Men der er næppe tvivl om, at rundt omkring i Danmark findes mange småaktionærer i Vestas Wind Systems A/S, som nyheden er rettet til.

  Der henvises desuden til hjemmesiden:
  http://www.vestasshareholders.dk/ ,
  hvor interesserede kan læse mere.

Leave a comment

All fields marked (*) are required