Open Close

En million japaner ser hver måned historien om Samsø 2.0 ” Bæredygtighed”

Liberal Democratic Party (LDP) i Japan har sat en god promotion video om Samsø som bæredygtigt samfund på deres hjemmeside.

Videoen er Dansk produceret, den har været vist mange gange på DR

Mere end en million japanere ser LDPS hjemmeside hver måned, god markedsførings for Samsø Energiakademi og Samsø som samfund og hele Danmark.

“Vi besluttede at jeg skulle være en talsmand for Danmark og introducere Danske og Samsøs erfaringer til det Japanske samfund for at forbedre de mange udfordringer vi alle står over for. 

Vi har introducerede Samsø Energiakademis motto ”Think Local, Act Local” 

Vores formål er at den lokale japaner lærer fra de gode praktiske erfaringer fra Samsø, Danmark. I Danmark har i skabt stærke ledere som har fokus på humanitet.

Japan bruger Samsø Energiakademi som direkte moniterings model for, hvordan der kan udvikles forandringer med vedvarende energi på godkendt teknologi. 

http://youtu.be/w5XPRb_zUeA

Søren Hermansen taler på den vigtige konference for organisationen ISEP, hvor han sidder i bestyrelsen.

 

 

Flattr this!

1 comment

  1. Jimmy Flindt siger:

    Man kan kun udtrykke anerkendelse og respekt for at Samsø Energiakademi formår at vække interesse internationalt set i et land så fjernt som Japan.

    Det fortæller lidt om potentialet af de anstrengelser som samsingene har udvist ved at blive selvforsynende med vedvarende energi.

    Danmark kan være stolt af Samsø!

Leave a comment

All fields marked (*) are required