Open Close

“Spar på energien, så du bliver fri for statens brokkeri!”

Tirsdag d. 21. august kom 60 studerende fra Nordsjællands Gymnasium på Energi Safari på Energiakademiet. De studerende var delt i  3 hold, som handlede om vind, sol og biomasse. De tre hold cyklede mellem de tre gerningssteder, hvor der var alt mellem 3 til 10 km imellem. Energiakademiet har samtidig fået produceret en film om dette tilbud som bliver released 1. oktober.

Turen var delt op på 3 workshop/ gerningssteder med overskrifterne:

 • Er vi som race klar til at ændre adfærd?
 • Kan vi som civilisation tæmme og tappe solen?
 • Hvordan ser energiforbruget ud på en bondegård med 100 malkekøer?

Historien om Samsø har inspireret de unge studerende til at tænke dybere om energi. Hvad vil fremtiden indeholde for disse unge? Eller måske er det et bedre spørgsmål – hvilken fremtid vil disse unge mennesker lave for sig selv og os andre? Et bæredygtighedsfrø er blevet plantet i dem efter deres besøg på Samsø Energiakademi. Mange tanker blev delt og i dag hænger deres statements på Energiakademiet.

Vi ser frem til mange flere besøg fra folk i alle aldre!

Flattr this!

4 comments

 1. Jimmy Flindt siger:

  Hermed referencen til miljøpartiet FOKUS http://www.partietfokus.dk/ .

  Måske miljøbevidste samsinge ønsker at overveje om man vil give sin underskrift for at gøre det nye parti opstillingsberettiget til næste folketingsvalg for hermed at give det nye parti en chance for at kunne stille op.

 2. Jonas siger:

  Eow sygt nok G’s ! 1.y!

 3. mini G siger:

  fuck i ville NGG er stor fan af jer, men var desværre ikke sej nok til at starter på jeres gym 🙁 men har hørt at en af jeres elever som bliver kaldt mini at han er MEGA sej og vild til fodbold 😛

Leave a comment

All fields marked (*) are required