Open Close

Hjemmesiden under store og små forandringer !

Hallo verden og omegn

Der sker så meget spændende LIGE nu på Energiakademiet, som folk i verden og omegn bør høre meget mere om.

Derfor har jeg sammen med Malene Lundèn, som er ansat til at varetage kommunikationen sat fokus på samtlige sider på den samlet formidling på Akademiets hjemmeside.

Vi tager et skridt ad gangen.Det første skridt vi er i gang med LIGE nu er, at undersøge og gennemgå alle de forskellige elementer på alle siderne, for at se på deres værdi, og forholde det til, hvad der er af ressourcer i medarbejderstaben til at varetage det store stykke kommunikations arbejde, det er at holde en hjemmeside i spil med dens omverden og dens opdragsgivere.

Der vil løbende ske ændringer på siderne, og allerede nu vil man se og opleve, at det ikke er muligt at skrive kommentarer på alle historier, der lægges ud.

Det er ikke fordi, vi ikke vil i dialog med brugerne af siderne. Tværtimod. Vi vil have endnu mere dialog med Energiakademiets forskellige målgrupper, lokalt, nationalt og ude i verden. Vi skal bare bruge lidt tid på finde de rigtige kanaler og arbejdsmetoder til at dyrke det elektroniske fællesskab.

Jeg er uddannet cand. Comm. fra RUC, har arbejdet 14 år som radio- og TV journalist i DR og TV2. Er igang med en Master i IT, hvor mit fokus er på web kommunikation og sociale medier. Starter i januar 20113 som underviser i TV journalistik på Danmarks medie- og journalisthøjskole i Århus.

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required