Open Close

Hvad er folkeligt ejerskab i medspil til regeringens plan.

Årsmøde i Danmarks vindmølleforening.
Søren Hermansen holder årsmøde talen. Overskriften på oplægget er; “folkeligt ejerskab i medspil med regeringens plan om 50% vindkraft produceret el i Danmark”
Danmark skal i fremtiden blive enige om rigtig mange afgørende tiltag.Hvordan og hvem kan skabe en bæredygtig proces omkring visionen om 1800 MW vindmøller i Danmark.Klima- og Energi ministeriet udarbejder visionerne.Hvor skal VINDMØLLERNE  være ? Hvordan kan Miljø ministeriet planligge denne komplekse proces.i GAMLE dage fandtes det der blev kaldt “super ministeriet” under Sven Auken, han kunne se dilemmaerne med adskillelsen af at visioner og planligning lå forskellige steder og under forskellige ministerier.Han samlede processerne, således at der var et øget fokus på VIND VIND situationen , eks folkeligt ejerskab.
Måske skal der krydses fingere til at vi er blevet klogere og at balancen imellem interesser kan finde ud af at se det lange perspektiv. Hvem er det der tjener på hvem – miljøet – forbrugerne – developperne eller den næste generation.
Se programmet på:

http://www.dkvind.dk/html/arrangementer/filer/aarsmode_program.pdf

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required