Open Close

Så er de 9 vindere på plads

380 projekter er indstillet, gennemgået og vejet og nu har omstillingspanelets 39 dommere fundet frem til de finalister, der skal kæmpe om en plads i Danmarks Store Omstillingsguide. Finalisterne spænder bredt fra store kommunale anlægsprojekter som Digterhaven i Sønderborg til det lokale storskraldsinitiativ i Aarhus og en lille landsbys kontinuerlige arbejde for at omstille sig til et mere bæredygtigt samfund.

Omstillingspanelet har været fordelt på P4s ni distrikter, og har hver især vurderet og scoret projekterne ud fra fire kriterier, nemlig styrken af fællesskabet, skalerbarhed, effekt og inspirationskraft, hvor de har skelet til læsernes anbefalinger.

De 27 finalister bliver i de kommende dage interviewet og præsenteret på P4 i perioden op til finaledagen. Derefter skal de tre dommere, Connie Hedegaard, Christine Feldthaus og Emil Urhammer kaste deres dom og udpege de ni vindere, der får en plads i Danmarks Store Omstillingsguide. Vinderne bliver præsenteret i Pengemagasinet onsdag d. 18. september.

Stort tillykke til alle finalisterne, som fra de enkelte distrikter er:

Læs MERE

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required