Open Close

Energiakademiet deltager i KUNSTEN AT FORSKE

Gennem at opleve seks forskellige forskningsinstitutioners arbejde fortolker og udtrykker børn deres indtryk igennem kunst, musik og historier.

Således er det Børnehaven Rumlepotten, der skal opleve Energiakademiets arbejde på nært hold og give deres indtryk udtryk.

Billedkunstner Rina Lieberg (http://www.lieberg.dk) giver de unge professionel hjælp til at komme til udtryk med deres kunst, og Malene Lunden kommer til at stå for indsparket fra Energiakademiet.

Energiakademiets store sal bliver dækket til med plast og børnene får lov til at boltre sig på den store plads og give form til vedvarende energi og bæredygtighed.

Deres kunstværker udstilles lokalt på Samsø Bibliotek i Tranebjerg, hvor de kan opleves frem til efterårsferien d. 5 oktober og laves om til musikstykker og historiefortællinger.

Projektet, som er blevet til i et samarbejde mellem seks musik- og kulturskoler og seks forsknings- og formidlingsinstitutioner i Kulturring Østjylland, bliver til sidst iscenesat som en forestilling i samarbejde med Den Jyske Opera som, der turnerer rundt i hele regionen.

TIDSPLAN FOR PROJEKTET

Efterår 2013

Daginstitutioner besøger forsknings- og formidlingsinstitutioner i Kulturring Østjylland

Forår 2014

Skoleelever samt musik- og kulturskolelever skriver historier og musik ud fra børnehavebørns kunstværker

Et professionelt team af scenekunstnere bearbejder børnenes materiale og skaber

en forestilling i seks akter herudfra.

Efterår 2014

Forestillingen produceres i samarbejde med Den Jyske Opera

Januar 2015

Forestillingen turnerer i hele regionen

For mere information kontakt: Sofie Lebæk Jespersen på 50450301 eller moc.l1524630820iamg@1524630820eksro1524630820ftane1524630820tsnuk1524630820.

Eller læs mere på: https://www.facebook.com/kunstenatforske og www.kulturringoj.dk/kunsten-at-forske.

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required