Open Close

Forslag til ny Energiudstilling: Udledningsfrit Badeværelse

Tirsdag den 18. februar 2014 tog Energiakademiet det første skridt mod at få opdateret den nuværende Energiudstilling med nyere og mere relevante teknologier.

Nick Urban, vores besøgende praktikant fra Maine, USA, præsenterede det udspil, han har udviklet over de seneste uger i samarbejde med energivejleder Bernd Garbers, og som viser en udstilling af et “Udledningsfrit Badeværrelse”.

Konstruktionen skal være en udstilling af de nuværende mest bæredygtige design af badeværelser, som for eksempel solvarmet, termosifonisk varmtvandsbeholder, urinafledende kompostsystemer til toilettet, der bliver ventileret med en lille turbine, soldreven ventilation og affugtning.

Udover at være en udstilling med undervisningsværdig, skal det samtidig være et fuldt funktionelt badeværelse, der er åbent for gæster i sommermånederne.

Der er mere information om de forslåede teknologier i praktikantens præsentation herunder (på engelsk).

Den endelige placering af udstillingen er ikke fastlagt, men det er oplagt at lave den i den bygning, der lige nu huser udstillingen for hydrogenkraft, der vil blive fjernet i løbet af de kommende måneder.

Hold øjnene åbne for denne nye tilføjelse til vores energiudstilling i løbet af sommeren!

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required