Open Close

Ministeriet hylder indsatsen i landdistrikterne

Opdateret: Se vinderne og de nominerede på mbbl.dk.

Selvom begreber som centralisering og Københavneri ofte flyver gennem luften, er der anerkendelse at hente, når man yder en ekstra indsats i landdistrikterne.

Hvert år uddeler Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter nemlig “Landdistriksprisen”, der har til formål, “at hylde de personer og succeshistorier, som har gjort en forskel i landdistrikterne.” (Citat: livogland.dk).

Prisen, der første gang blev uddelt i 2012, er en del af resultatet af det arbejde, som blandt andre Energiakademiet og en lang række personligheder med rødder i yderområderne i By- Bolig og Landdistriktsministeriets visionsgruppe, har udført.

Læs artikel om kåringen på tv2east.dk

Energiakademiet har blandt andet bidraget ved at lægge lokaler til visionsgruppens møder, og med deltagelse af direktør Søren Hermansen. Han var i selskab i gruppen med blandt andre entertaineren Niels Hausgaard og “bonderøven” Frank Erichsen.

Den 2. april bliver priserne for 2014 uddelt på Landdistriktskonferencen, der i år finder sted i Ringsted, og Energiakademiet er repræsenteret i dommerpanelet for “Årets ildsjæl” ved Malene Lundén. Udover denne kategori bliver prisen også tildelt til “Årets

Du kan læse mere om konferencen og se programmet på livogland.dk.

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required