Open Close

Samsø Energiakademi åbner nu op for en spændende sommersæson

Sommeråbent d. 16. juni – 15. august 2014 – Tirsdag og torsdag fra kl. 13.00 til 15.00 – entré 50 kr. pr. voksen over 16 år.

Energiakademiet har åbent for alle, også dem som ikke ved så meget om vedvarende energi. Vi lover jer en god oplevelse, som gør at du kommer tættere på Samsø og de mennesker som bor og arbejder i et mindre lokalt samfund som Samsø er.

Energiakademiet har i år fået to nye sommerguider – Mads Hermansen og Cecilie Boll, som begge er født og opvokset på Samsø, men som til dagligt studerer i Aarhus og København. Mads og Cecilie vil give et indblik i baggrunden for Samsø som Vedvarende Energi Ø og hvad Energiakademiet arbejder med i dag. Vi er i fuld gang med det vi kalder 2.0, som bl.a. indebærer en ambition om at gøre Samsø fossilfrit inden 2030.

Samsø Energiakademi er en levende arbejdsplads med ca. 10 ansatte på deltid og fuldtid. Vi arbejder med rådgivning -planlægning – udvikling – økonomi – renovering – optimering – uddannelse – kommunikation – netværks opbygning blandt meget andet.

Kom og mød os – Vi er næsten altid klar til en samtale.

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required