Open Close

Kulturbyhovedstaden 2017 har 19 kommuner i gang med RETHINK

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 18.22.36Skærmbillede 2014-09-24 kl. 18.43.14

Kort Intro om gæsterne fra regionen :

Det østjyske kultursamarbejde glæder sig over, at der er blevet løftet i folk for at få kulturhovedstaden i hus. 27. august, 2012
Kulturring Østjylland er kommunerne Favrskov, Norddjurs, Syddjurs, Skanderborg, Odder og Samsø, og her er der stor glæde over perspektiverne ved, at Aarhus 2017 er udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad.Jesper Mathiesen er formand for den politiske styregruppe for Kulturring Østjylland og formand for udvalget for plan, udvikling og kultur i Syddjurs Kommune.

Læs artiklen i sin helhed

Samsø Energiakademi har et stærkt samarbejde med Samsø Kommune. Det afføder at vi gode til at bruge hinandens kompetencer  på tværs i forhold til vidensdeling og hvor det næste nye skal komme fra. Kulturudvalgs formand Samsø Kommune Henrik Kjær er meget fokuseret på  hvordan vi kan få skabt synergi i de mange spændende kulturtiltag der skal give regionen saft og kraft med status som kulturby hovedstad 2017. Han har et ønske at kulturringen kan samarbejde med borgere og kunstnere således at der kan komme nye tiltag til.Se hvad og hvilke kultur tiltag der er skabt i Kulturringen B.la har Samsø Energiakademi medvirket i KUNSTEN AT FORSKE.

Samsø Energiakademi skulle sammen med den politiske styregruppe for Kulturring Østjylland give ny info på hvordan vi finder og inspirerer til at gentænke eks bæredygtighed og borgerinddragelse.Samsø Energiakademi er blevet valgt som operationel rådgivere ind i Kulturby hovedstaden 2017.

Det gør at vi har en række workshop både på Samsø og i regionen. se et eksempel her

Mødet var i en løftet stemning og alle gik hjem en anelse klogere og med en hel aha i lommen.

 

 

 

 

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required