Open Close

Søren Hermansen kommer på Green TV i Canada.

Samsø Energiakademi var i Cananda med byen Halifax som destination. 500 studerende og intressede var mødt op på Dalhousie Universitet som har modtaget 1,3 million dollars til at skærpe deres miljølinje på universitetet. Der går 19.000 studerende så det er ikke småt.

Da vi ankom var der tilrettelagt at vi skulle på radioen og formidle hvordan vedvarende energi kan være et alternativ til andre distrikter i verden. Oplæg om aften med fuldt hus, hvor historien om fælleskabet på hvordan der kan kultiveres på vind sol og biomasse som er sket på Samsø i perioden 1997 – 2007.

Næste formiddag var Søren Hermansen inviteret til at medvirker i et 60 min interviewe med den kendte TV rapporter Silver Donald Cameron som har iværksat en open source tv kanal som deler perspektiver på hvilke udfordringer vi som planet står over for med klimaforandringer. Der er b.la gæster som Jane Goodall hende med chimpanserne som peger på håb som middel til befolkningens opmærksomhed. James Lovelock. Vandana Shiva.Gwynne  Dayer. Om en uge er Søren Hermansen en del af stemmer i den grønne udvikling på denne her grønne tv station fra Canada.

Skærmbillede 2014-11-02 kl. 09.35.19

Se nogle filmene her i en uge gratis

 

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required