Open Close

Studerende ønsker at være i praktik på Samsø.

Jeg hedder Mikkel og jeg er anden års studerende på Kaospilot skolen i Aarhus. I forbindelse med min eksamen i procesledelse, har jeg fået den spændende mulighed at afholde mit procesforløb i samarbejdet med Energiakademiet. Det er et tre ugers forløb der starter den 3. November, hvor jeg som afsluttende opgave vil facilitere processen af den første workshop i konceptet ”lokale Pionersamfund- en guide til bæredygtig udvikling lokalt”.

I lidt over tyve vidunderlige somre har jeg oplevet en fantastisk udvikling på Samsø. Jeg har år efter år ladet mig fascinere af øens smukke natur, det stærke og nære fællesskab og ikke mindst de inspirerende og energivenlige visioner og bedrifter. Jeg glæder mig meget til at blive en del af denne udvikling og møde mange spændende og passionerede mennesker, for sammen at udforske hvordan vi kan blive bedre, klogere og grønnere.

Jeg håber at blive inspireret, udfordret og lære så meget som overhovedet muligt i mit arbejde med Energiakademiet. Jeg håber yderligere at nogle af mine erfaringer og kompetencer indenfor innovation og kreativ proces- og projektledelse, kan bidrage til et gensidigt læringsforløb hvor tanker og mennesker mødes, for at udvikle sig og skabe bæredygtige ideer og værdier.

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required