Open Close

Nyt Nordisk kursus forløb, til dig som ønsker opkvalificering.

Hvis du kan sige ja til følgende er det måske dig vi gerne vil møde og opfordre, til at se om du skal opkvalificeres i hvad der er aktuelt inden for bæredygtig omstilling i Norden.
Nyt Nordisk kursus ambition for kandidater er:
  • Du arbejder med samfundsfag i folkeskolen, folkeoplysning på en højskole eller er frivillig i en NGO.
  • Du underviser i naturvidenskabsfag og er der igennem interesseret i hvilken aktuel viden der findes på det brede område som kaldes bæredygtig omstilling.
  • Du arbejder i det offentlige system eller på det lokale kommunekontor, så kan du være en oplagt kandidat på Ny Nordisk kurset.
  • Sidst men ikke mindst, kan en kandidat være involveret i et boligkvarters løft eller være en dreven ildsjæl i lokal området eller landsbyen omkring dig.
Medborgerskab:

Til dig som arbejder med at motivere til medborgerskab, som gerne vil at flere på arbejdspladsen eller på kommunekontoret medvirker aktivt til den bæredygtig omstilling. Kunne Ny Nordisk være et kursus forløb for dig som vil have flere værktøjer til at iværksætte overstående.

Indhold på kurset:
  • Du bliver skarp på teorier, samt metoder og værktøjer med fokus på at iværksætte lokal omstilling, via kursets undervisning som udbydes fra fire Nordiske destinationer.
  • Du skal ansøge samt have et konkret projekt, som du gerne vil udvikle og fremme. Dette bliver din case på det samlede kursusforløb.
  • Du får stillet et netværk af kompetente personer til rådighed, der vil gøre din viden og dit projekt realiserbart på dit valgte området.

Med fokus på det sociale aspekt af kurserne, vil du få inspiration samt øge din sociale kapital. Du komme til at rejse rundt til 3 Nordiske lande og møde den Danske destination på Samsø. Kurset er kompetencegivende og valideres med 15 studiepoint(ETC) til dit CV. Kurset vil give dig kompetencer som kan bruges på din arbejdsplads sammen med din nye viden på hvad bæredygtig udvikling er lige nu. Vi forsikre at din viden og erfaring bliver langt mere relevant i forhold til dit personlige lederskab!

Info:

Vil du have mere viden om Nyt Nordisk Kursus. Klik her http://nvl.org/hallbar-utveckling

Hvis du vil høre mere så ring til den Danske projektleder fra Samsø Energiakademi Malene Annikki Lundén 20964458 – Du kan også ringe til vores Norske pædagogiske projekt ansvarlig Kirsten Paarby Idebank 4722986081

Vi ser frem til din henvendelse!

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required