Skærmbillede 2014-07-16 kl. 23.04.20

(Danish) Biomadsen besøger Energiakademiet

(Danish) Hvem er BIOMADSEN ?
Sommerbegivenhed for børn og forældre.
Max 40 deltagere. Tilmelding er slut – Ikke flere pladser.
Lørdag den 19.7 kl 10.00 til 12.00.

Continue Reading...
Cecilie portræt

(Danish) Forsker tilknyttet Samsø Energiakademi

(Danish) Samsø Energiakademi er på vej med at kunne udforme aftaler omkring grundforskning på nye områder, som hvad er bæredygtighed i en socialaktions kontekst.
Hvordan kan det omsættes til undervisning og nye modeller, der kan bruges i andre lande og som Energiakademiet kan styrke kompentencen som projekthus.

Continue Reading...
Skærmbillede 2014-07-08 kl. 16.04.01

(Danish) 29,2 mio. kr. til nyt bæredygtighedscenter i DK

(Danish) VELUX FONDEN og VILLUM FONDEN har tilsammen doneret 29,2 mio.kr. til et nyt center, der skal arbejde med bæredygtighed og resiliens (modstandsdygtig- hed) i praksis. ”Unik bevilling”, siger nyvalgt bestyrelsesformand.
Karen Blincoe siger: ”Et konkret eksempel på et prototypeprojekt kunne være et projekt, der dokumenterer og deler viden om og erfaringer med at kombinere nærdemokrati med bæredygtighed, inspireret af eksempler som Samsø, der er vedvarende energi-ø.

Continue Reading...
Søren Hermansen

French ARTE brings European Portraits – Samso was chosen!

French TV station Arte har sat en Europæisk kavalkade op af bemærkelsesværdige EU borgere som er udførende på nye tendenser som fremmer samfundsforbedringer for et samlet EU. French TV station Arte broadcasts a series on remarkable EU citizen, who promotes […]

Continue Reading...
Strandengen 1, 8305 Samsø   -   Tlf. 8792 1011   -   Fax. 8792 1070   -   Mail:

Design by More to Come

SCROLL TO TOP