Open Close

(Dansk) Konferencen Samsø 2.0 den 26 oktober på Flinchs Hotel

Flattr this!

3 comments

 1. Simon Nøhr says:

  Jeg vil gerne deltage i arrangementet fredag d.26.10.2012

  M.v.h.
  Simon Nøhr

 2. Ina A.K Sørensen says:

  Svar på spørgsmål:
  1)Det bedste ved Samsø er: Naturen og den friske luft og kirkelivet

  2) Forandringer i de seneste år: Oplysninger om vedvarende energi og bæredygtig energi og projekter desangående. Vindmøller. Der er flere forskellige aktiviteter indenfor kirken .og der er flere aktiviteter for børnbl.a. naturskolen og Landkrabben, Blåflag stationer og indsamling af affald langs strande og i naturen. . At vi kan gå til yoga og meditation.

  3) Udfordringer i de kommende år:Om vi kan være en selvstændig kommune.
  Oplysning, debat om dette. Trafikale forhold over alt og over det hele.Og altid hvordan og hvor meget vi forurener og forbruger jordens resourcer.
  Vi behøver ikke at være lykkelige men vi bør være glade og taknemmelige for livet og tænke over og gøre os umage med , hvad vi giver til vores efterkommere.

  4)Min drøm er: Hele Samsø med økologisk landbrug, skovbrug, frugtplantager og vindruedyrkning .Elbiler og elbusser, billigere færger, flere cykelstier,flere mennesker der synger i de smukke kirker.At biblioteket bliver som det er. At posthuset er der hvor det var.Mere udspecificeret affaldssortering. Folkestyre:mere dialog ml. politikere og “folk” , ml. menighedsråd og “folk”.

 3. Søren Nors Nielsen says:

  Jeg vil gerne deltage i arrangementet på fredag d.26.10.2012

  mvh
  Søren Nors Nielsen

Leave a comment

All fields marked (*) are required