Open Close

(Dansk) Hvad vil det sige at have lyst til at være borger/civil i sit lokal område ?

Flattr this!

4 comments

 1. Jimmy Flindt says:

  Hej Malene,
  På baggrund af ovennævnte artikel kan jeg kun opfordre dig og andre miljøbevidste samsinge at blive medlem af klimabevægelsens medlemsnetværk http://www.klimanetvaerk.dk/ . Netværkssiden rummer mange interessante oplysninger om hvad der rører sig på klimaområdet i Danmark. Desuden indeholder hjemmesiden mange interessante film og videoer og medlemmer kan selv lægge deres egne videoer, f.eks. videooptagelser fra Samsø Energiakademi, ind på denne hjemmeside, så øvrige medlemmer af klimabevægelsen i Danmark holdes orienteret.

 2. Jimmy Flindt says:

  Jeg benytter desuden lejligheden til at anmode om underskrifter for at få sat en stopper for havskildpaddernes mareridt på Cayman Islands:
  http://e-activist.com/ea-action/action?ea.client.id=24&ea.campaign.id=16846

 3. Jimmy Flindt says:

  Endelig benyttes lejligheden til at henvise til endnu en international miljødebat hjemmeside http://www.ecoprofile.com/ , hvor jeg kan opfordre miljøbevidste samsinge til at se seneste indlæg og video med Selina Juul fra organisationen STOP MADSPILD under overskriften FOOD WASTE: A GLOBAL TRAGEDY.

 4. Jimmy Flindt says:

  TV2 Østjylland har lavet udsendelse om solcellebåden på Gudenåen den 15. oktober 2012, jf den direkter reference til TV udsendelsen http://www.tv2oj.dk/arkiv/2012/10/15?video_id=30654&autoplay=1 .

  Hvilken flot og interessant TV udsendelse om Gudenåen og de historiske aspekter, og hvilken flot performance af solcellebåden, som hverken larmer eller støjer i de naturskønne omgivelser omkring Gudenåen. Det er er efter min opfattelse fuldstændig korrekt, som det også bliver sagt i TV udsendelsen, at med solcellebåden kommer man til at opleve naturen som tilskuer uden at forstyrre den med unødig motorstøj.

  Det må være på høje tid, at danske politikere begynder at vågne op og får skabt forbud mod benzin- og dieseldrevne både på følsomme vandområder i Danmark.

Leave a comment

All fields marked (*) are required