Kontaktoplysninger

Samsø Energiakademi
Malene Lundén
+45 20 96 44 58

ml@energiakademiet.dk

FOLKEDYBET

Velkommen til dig og jer

Invitation til alle vores naboer, virksomheder, landmænd, lægfolk, netværk og ikke mindst alle jer, som vi endnu ikke har stiftet bekendskab med:

Folkedybet er en festival hele året. Engang om året mødes vi og høster sammen i fællesakab. Samlingen sker i september 2021. Hvilke samtale-monolitter er landet i dette års Folkedyb på Samsø? ” Har vi spader nok, og kan vi grave sammen?”

Samsø Energiakademi er rammen for festivalen. Men det er Samsø og verden omkring os, der skaber indholdet og konklusionerne. Vi glæder os til at møde folk, der har noget på hjerte, og som kan definere dybet. Altså kan alt ske!

Hvorfor vi gør det er såre og simpelt: omverdenen har spurgt om vi ikke med baggrund i vores arbejde med konsekvenserne af klimaforandringerne kan være vært for alle de mange udfordringer, vi som lokalsamfund og land står lige midt i.

Hvad menes der, og hvilke konsekvenser kommer det til at få, når vores regering sætter en ambition om at Danmark skal mindske drivhusgasserne med 70 % i 2030?

På Samsø har vi igennem 21 år arbejdet intenst med den udvikling. Det har på ingen måde været en dans på roser. Energiakademiet er blevet udnævnt til et levende laboratorium for folkets meninger og de folkelige forlig, der har fundet sted.

– At samles som greb

Popup aktiviteter: 

1. Demokratimøde lokalt september
2. Poesiaften i oktober
3. Demokratimøde lokalt oktober 
4. Inspirationsmøde i november
5. Eu mødet i KBH november
6. Demokratimøde i november
 

Praktiske oplysninger

Dato: 3-5 September 2021

Lokation: Strandengen 1, Ballen – Samsø

                      → Facebook event

 

Tilmelding Nyhedsbrev

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email
Scroll til toppen