Open Close

Japan og Danmark og Samsø rykker for vildt !

Community power!!! Det nye samarbejdsprojekt mellem lokalsamfund i verden. På billedet ses folk fra små japanske kommuner, ø-folk fra den amerikanske østkyst, universiteter og institutioner. Vi mødes her hos State of green i København – Danmarks grønne vindue!

Samsø Energiakademi DK, Island Institute USA og ISEP Japan, er de tre organisationer der arbejder for udbredelse af mere bæredygtighed i en decentral – lokal fremtid.

Læg mærke til 3 stærke kvinder

Miljøminister Kirsten Brosbøl sidder lige i midten! Hun er ny minister og vil gerne snakke lokal udvikling. Mobilisering af mange projekter der tilsammen når de nødvendige mål for en mere bæredygtig natur. Til venstre sidder Malene Lunden fra Samsø Energiakademi. Malene arbejder for at styrke ”bæredygtig ”uddannelse og at mobilisere kreative og stærke borgere i at opbygge et resilient samfund. Til Højre sidder en anden stærk kvinde. Eri Otsu fra Aso i den sydlige del af Japan. Eri er økologisk landmand sammen med mand og 3 børn. Eri er leder af Community power grupper på Kyshu og sammen med et netværk af landbokvinder frontløber for community power

bevægelsen i Japan

.Skærmbillede 2014-12-14 kl. 21.51.09

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required