Open Close

Samsø Energiakademi bestyrelse.

IMG_3651

Samsø Energiakademi bestyrelse.

Bagved akademiet er der en bestyrelse som holder styr på akademiets overordnede målsætning og retning. Bestyrelsen består af repræsentanter for vigtige netværkspartnere.

Fra venstre. Karl Sperling Aalborg Universitet, Peder bang Region Midtjylland, Formand (afgående) Eva Ryberg Teknologisk Institut, Ejnar Mortensen Samsø Energi- og Miljøkontor /Samsø Havvind, Næstformand Marcel Meijer Samsø Kommune, Ole Jensen NRGi forsyningsselskab. Ole Hemmingsen (indsat) Samsø Energi- og Miljøkontor/Samsø Håndværkerforening

Eva Ryberg har meddelt sin afgang fra posten fra årsskiftet. Marcel Meijer indtræder som fomand.indtil generalforsamlingen som foregår i marts 2015

En formand takker farvel

Som Olesen-bandens Yvonne sagde: Der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv… og det tidspunkt er kommet for mig til at sige farvel og tak for godt 7 spændende år som formand for Samsø Energiakademi.

Jeg kom til Akademiet på et tidspunkt hvor selve bygningerne netop var indviet, men hvor indholdet – projekterne, initiativerne, organisationen – først skulle defineres. Det har været meget lærerigt at være med til at følge og præge processen, hvor Akademiet er gået fra det entusiastiske VE-Ø til en fleksibel forretning som er med til at sætte Samsø på verdenskortet. Samsø Energiakademi er i dag en etableret energiinstitution som der bliver lyttet til, og jeg har altid været stolt over at kunne repræsentere et initiativ hvor borgerene i den grad bliver involveret. Mange tak til Akademiets medarbejdere for et rigtig godt samarbejde, og tak til øen der altid tager godt imod når man kommer. – Og det vil jeg blive ved med at gøre.

Venlig hilsen

Eva Ryberg

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required