Open Close

PRAKTIKANT FRA SAMSØ SKOLE PÅ ENERGIAKADEMIET

15-årige Magnus Hanevold fra Samsø Skole er i uge 41 erhvervspraktikant på Samsø Energiakademi.

magnus-hanevold I uge 41, på Samsø Skole, er ugen afsat til, at de ældste folkeskoleelever har mulighed for at komme i praktik på en valgfri arbejdsplads, hvor de møder det emne eller den arbejdsform, som de finder interessant.
Eftersom jeg personligt har særdeles stor interesse for det naturvidenskabelige spektrum, har jeg ønsket at komme i praktik hos Samsø Energiakademi.

Mit ønske blev opfyldt, og jeg er derfor nu midlertidig praktikant ved Samsø Energiakademi.
Mine forventninger til mit ophold som praktikant på akademiet har været yderst få, da jeg ingen konkret viden havde om dets arbejdsform, arbejdsorientering mm. Dog havde jeg enkelte tanker om hvilke adjektiver, der kunne forbindes med akademiet: Projektorienteret, problematiserende og idérigt var få af de ord, som jeg fordomsfuldt havde forbundet med det.

Så snart jeg, lidt i otte, trådte ind af hoveddøren, forekom disse ord som en naturlig realitet. Tusindvis af håndskrevede Post-It-noter samt meterhøje planter pyntede akademiets vægge og gulv.

Gennem ugen ønsker jeg at lære en masse om vedvarende energi, men også et godt samarbejde med mine midlertidige kollegaer, som alle allerede har taget varmt imod mig.

Magnus Hanevold.

Gem

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required