Open Close

Ny debatbog holder hårdt fast om os som forbruger og som en del af væksthjulet !

Debatbogen er en antologi og på 300 sider, den udkommer den 25.11 2016.

Debatbogen er rigt illustreret og rummer en blanding af akademiske og praktiske vinkler, bl.a. artikler om en række konkrete alternativer, såsom Den Grønne Friskole, Friland, Samsø og Fødevarefællesskabet.

Livet efter væksten – samfundsvisioner i en omstillingstid ”Vækstsamfundet har nået sine grænser og konfronterer os med kriser på stort set alle områder af tilværelsen. Vores samfundsmodel er ikke bæredygtig, men den politiske og økonomiske elite vælger at fortrænge kendsgerningerne og ignorerer, at væksten hører fortiden til.” Det mener Kristine Holten-Andersen, medredaktør af ’Livet efter væksten – samfundsvisioner i en omstillingstid’ og supplerer:

”Overfor dem står et hav af mennesker – fagfolk, praktikere og talrige andre – som arbejder for den nødvendige og meningsfulde omstilling til et bæredygtigt liv efter væksten.”

Debatbogen ’Livet efter væksten – samfundsvisioner i en omstillingstid’ sætter fokus på de mulige skridt hen imod en bæredygtig omstilling. Bogen rummer artikler fra 15 forskellige forfattere, som beskriver og

diskuterer deres visioner indenfor fem centrale områder af samfundslivet: sundhed, uddannelse, arbejde, fællesskab og økonomi.

Samsø Energiakademi vil i 2017 invitere til debataften hvor bogen og en af de mange bidragsydere vil kommer i spil. Dato annonceres i Samsø Posten.

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required