Open Close

Mød Den Positive Forandring

– Samsø Energiakademi og Ole Fogh Kirkeby inviterer til lancering af en anderledes blog på Klub.

Samsø ligger lige i centrum af Danmark – i midten, og dog så langt væk for de fleste. I hvert fald geografisk. Derfor har Samsø Energiakademi valgt at lancere sin nye blog Den Positive Forandring i fælleskabet Klub nær Nørreport, for at komme tættere på dig.

Nærheden og det vedkommende er netop essensen, selve drivkraften bag Den Positive Forandring, men hvor bloggen sørger for den digitale tæthed mellem Samsø og resten af verden, så bruger vi Klub til det fysiske møde, hvor bloggen også kan få egentlige ben at gå på og blive en aktuel platform for alle de københavnere, som også er en del af vores hverdag.

Vi glæder os til at holde Åbent Hus på Klub med hygge, fordybelse og et glas den 17 maj fra klokken 17- 19, hvor vi mødes med gamle kendinge og skaber nye relationer med udgangspunkt i Den Positive Forandring. Vores blog har fået liv henover de sidste par måneder og er nu klar til at blive itale- og iscenesat af ingen ringere end vores første gæsteblogger Ole Fogh Kirkeby, der slår tonen an og i protreptisk samtale med Energiakademiets direktør Søren Hermansen vil levendegøre bloggens redaktionelle univers.

Alle interesserede, der også er i København på det givne tidspunkt, er velkomne til at kigge forbi og opleve lanceringen. Tilmeld dig hos Malene Lundén på kd.te1529849950imeda1529849950kaigr1529849950ene@l1529849950m1529849950 senest den 15 maj, og medbring gerne en gæst.

Se mere på www.denpositiveforandring.dk og www.klub.io

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required