Open Close

State of Green og 10 Danske lokaliteter i DK er gået sammen om følgende !

Imorgen er alle 10 partnere inviteret til at speed dating i KBH på State of Green, til at mødes med et sammensat netværk fra hele verden. Energiakademiet skal synliggøre hvad det er vi kan tilbyde til udenlandske besøg. Energiakademiet tager derfor til København i morgen for at møde agenter fra EU – Dubai – Indien – Tyskland – Japan USA – Canada – USA – Syd Afrika – Kina – Spanien- Thailand – Australien – Kenya- Kroatien -Ukraine -Sverig- Israel -Frankrig- Rusland. Væksthusene fra Danmark er også repræsenteret helt fra Nord Jylland til  Sjælland.

State of Green er en sammenslutning af industriens interesser som promovere og synliggøre hvad der sker inden for den grønne udvikling i Danmark. Her er det ikke kun teknologi der tæller idag og som efterspørges. Delegationerne ønsker også viden om hvordan man forankre det og udvikler tiltagene så det ikke går hen over borgere og lokal samfund. Hvordan planlægges så komplekse tiltag som at omstille landsdele eller regioner på verdensplan. Det har Samsø Energiakademi stor erfaring med og derfor har vi titlen Danmarks vedvarende energi Ø.

Vil du læse mere finder du her State of Green hjemmeside

State of Green er Danmarks officielle mødested og samtidigt placeret i København meden fysiske udstilling og et sekretariat som har adresse i industriens hus på Rådhuspladsen. Her arbejdes der med at synliggøre og invitere til hvordan globale delegationer og netværk rundt om i verden, kan blive klogere på Dansk energi teknologi som er tilegnet til naturens mange ressourcer som vand – vind – sol – jord – biomasse. Her er vi jo i Danmark førende på hvordan vi optimere og justerer via den nyeste teknologi. Det er der stor efterspørgelse på besøg, og derfor er det med glæde at State of Green har taget dette Nationale initiativ til at organisere en ny Dansk erfa- gruppe med henblik på hvad er det vi som land tilbyder til de mange delegationer i verden på den grønne omstilling. 

Vi er stolte af at vi sammen har kunne sammensætte så mangfoldigt et udbud og det er top cool ledet af Gry Brostrøm fra State of Green. Her er alle de 10 forskellige partnere rundt om i DK og det opløftende at vi spænder vidt fra kommuner til NGOèr til erhvervene, altså på tværs af sektorer som har leveret indhold til dette nye magasin. På Samsø Energiakademi invitere ind til at fejre og dele denne begivenhed snarest muligt, når publikationen er klar og lander på Samsø Energiakademi. Det vil blive annonceret i Samsø Posten og på Energiakademiets hjemmeside.

Her er de 10 udvalgte steder der tilbyder grøn teknologi og grøn livstil ændringer på valg af teknologier som omstiller.

 

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required