Open Close

Ny mand på sommerholdet

Hen over sommeren vil der være flere nye ansigter på Energi Akademiet. Et af dem tilhører Jakob Slyngborg Trolle, der startede på Energi Akademiet i sidste uge. Jakob kommer som nyudklækket journalist fra Danmarks Medie- og Journalist Højskole og står derfor klar til at hjælpe til med husets kommunikation. Derudover kan du møde ham, når han står for Energi Akademiets oplæg, der afholdes både tirsdag og torsdag fra 13.00 til 15.00. 

Jakob har – fra før han kunne gå –  holdt sommerferie på øen i forældrenes sommerhus i Ballen, og nu er forelskelsen i øen altså blevet så kraftig, at han har besluttet at bruge hele sommeren på Samsø. 

– Jeg bor til dagligt i København, men havde virkelig lyst til natur, strand og kartoffelmadder. Derfor slog jeg til med det samme, da jeg så, at Energi Akademiet søgte en mand. Jeg er vild med stedet, og er i næsegrus beundring over, hvordan de har fået deres tanker om bæredygtighed så godt forankret i hele lokalsamfundet. Det er jo sådan omstillingen skal foregå! 

 

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required