Open Close

I september gæster ny studerende fra Anvendt Kulturanalyse på Københavns Universitet

Vi byder vores nye studerende velkommen og hun vil være at finde rundt om på Samsø. Vi vil når Saras feltstudie er ovre invitere øen og medvirkende til oplæg og en bid brød. Her vil vi kunne se og aflæse hvad hun har fundet frem til.

Mit navn er Sarah Møller Andersen og jeg studerer Anvendt Kulturanalyse på Københavns Universitet. Jeg vil i september måned opholde mig på Samsø og udføre et etnografisk feltarbejde. Jeg har indgået et samarbejde med Samsø Energiakademi om at lave en etnografisk undersøgelse af den kommunikation der har foregået som en del af planlægning af det kommende biogasanlæg på Samsø. Hvilken læring kan drages af den proces som allerede har fundet sted? Hvordan kan der bedst muligt kommunikeres om et sådan projekt på Samsø?

Formålet med undersøgelsen er at producere konkret erfaring og viden som kan anvendes i andre lignende projekter. Jeg vil bo Yduns Have i september samt komme en del på Energiakademiet. Hvis du har nogen spørgsmål til min undersøgelse eller har lyst til at medvirke i undersøgelsen, så kan du kontakte mig på telefon: 28 22 05 11.

Bedste hilsner Sarah

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required