Open Close

Borgermøde: Kom tættere på Europa!

LOGO_energiakademiet_21_10_2011_largeSamsø Energiakademi afholder den 18 – 20. september en konference, vi kalder Next Practice. For 2 år siden afholdt vi den første Next Practice konference, og erfaringerne herfra skal nu videreføres i et nyt møde. 40 mennesker fra hele verden skal diskutere, hvad der er brug for, at vi tager fat på for at nå vores målsætning om en fossil uafhængig verden.

Som en optakt til mødet afholdes der onsdag den 18. september et borgermøde om EU, og hvilken rolle EU spiller i forbindelse med Samsø og Danmarks indsats for en bæredygtig udvikling.

På mødet der er støttet af Europanævnet som et led i en oplysningskampagne om EU, har vi inviteret Marcel Meijer til at sige lidt om, hvad han forestiller sig som kandidat til parlaments valget.

Henrik Øster, Landboforeningens formand vil stille skarpt på EU og landbruget, mens Gunnar Boje Olesen leder af Inforse Europa vil kommentere EU´s energi- og klimaindsats.

Søren Hermansen leder slagets gang, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål om EU og Danmarks engagement i det europæiske projekt.

Mødet starter klokken 20.00 og foregår i Cafe Emil B på Ballen Hotel.

standard[1]

INFORSE Europe logo flatten 15cm

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required