Open Close

Samsø Elbil Forening holder stiftende generalforsamling på Energiakademiet

Til alle jer der interesserer sig for El-biler og at Samsø kommer endnu et skridt foran som Danmarks mest fossil-frie kommune.

Onsdag 26. februar kl. 19.00 er der stiftende generalforsamling i SAMSØ ELBIL FORENING på Samsø Energiakademi.

Samsø Elbil Forening har til formål at udbrede kendskab til og anvendelse af elbiler og andre elektriske vejkøretøjer, fremme viden af sådanne med tilhørende komponenter samt at formidle udveksling af erfaringer blandt brugere af elbiler.

Transportgruppen, som opstod i forbindelse med version 2 mødet, har fokus på Samsø som fossilfri ø, der er en langsigtet plan for at gøre Samsø 100 % fossilfrit, og det har vakt stor interesse både i Danmark og internationalt.

Samsø som fossilfri ø vil komme til at spille en stor rolle i kampen for at Danmark fortsat kan være foregangsland inden for grøn energi. Projektet er faktisk så interessant for regeringen, at det specifikt er nævnt i Energistrategien 2050, som jo udstikker vejen til fossil uafhængighed.

Der er der fokus på, at der ikke anvendes fossile brændsler og drivmidler på Samsø og der er lagt op til en massiv indsats bla. på transportområdet, blandt andet ved større brug af elbiler lokalt, dele-bil ordninger, koordination, fælles indkøb og udbredelse af information om elbiler.

Så mød op og deltag i den stiftende generalforsamling hvis du er interesseret i udbredelsen af el-biler på Samsø. Yderligere info på 40 74 10 99

Vel mødt !

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required