Open Close

Samsø Golfklub i TV

De grønne løsninger green keeper Thomas Philkjær anvender for at gøre Samsø golfbane spilleklar er en god nyhed. Ikke kun for miljøet og golfspillerne men også for TV. TV2 ØstJylland har været forbi og lavet en reportage.

På deres hjemmeside skriver TV2 Østjylland ”På Samsø har den lokale golfklub erstattet sprøjtemidler med tang og hønsemøg, får står for græsklipningen og golfbanens vandingsanlæg er erstattet af et bæredygtigt pumpesystem, der drives af solenergi.” Og de citerer Thomas, der i udsendelsen siger:

“Vi lader naturen komme ind og være en medspiller i stedet for en modspiller. Vi kan ikke blive ved med at forme naturen, som vi vil. Vi vil hellere lade naturen komme ind og hjælpe os”

De bæredygtige løsninger Thomas Philkjær lykkes med på Samsø golfklub er nævneværdige, og det glæder Energiakademiet, at de begynder at få den omtale de har fortjent også i de danske medier. Flere delegationer fra både Europa, USA og Asien har allerede været forbi for at se den grønne golfklub på Samsø, blandt andet fordi Energiakademiet sørger for at tage sine besøgende forbi de enestående energi- og miljøplejende golfforanstaltninger, der vitterligt gør en forskel. Akademiet glæder sig til at fortsætte med at støtte op hvor muligt indenfor kommunikation, formidling og udvikling af miljøtiltagene på vejen mod at blive verdens grønneste golfbane, hvor løsningerne kommer hele verden til gode.

Se udsendelsen her

“Vi vil rigtig gerne have at andre kan komme over og se, hvad det er, vi har gang i herovre. Det skal jo ikke blive her på Samsø. Det skal jo rundt i hele verden, siger chefgreenkeeper Thomas Pihlkjær.”

 

 

Flattr this!

Leave a comment

All fields marked (*) are required