Open Close

Alle mænd og kvinder i vækkes blidt, og vi ses KL 15.00 på EA

Den store verden holder øje med os på Samsø. Mange af vores partnere og netværk har ringet og lykønsket os, fordi vi har fået en aftale i Energiforligets restpulje for 3 år.

Vi fra Energiakademiet møder mange på Samsø, som yder et stort stykke arbejde for at vi kan opnå mere. Alle de mange, både små og større tiltag tæller alle sammen.

Der bliver lagt mærke til vores fællesskab! Både dem i København og mange af de andre fra eks Japan og USA som følger Samsø i medierne, på vores hjemmeside og via vores nyhedsbrev.
Det er en stor fornøjelse at vi stadigvæk møder op til hinandens fællesmøder. Mange fra natur til turisme til landbrug og de mange foreninger og interesseorganisationer.

Derfor glæder vi os altid fra energiakademiet til at se om der er helt nye med eller nogle der ikke har været på energiakademiet før som er nysgerrige efter at møde os, der har vores dagligdag og vores arbejde på energiakademiet.
Lørdagen indeholder, tør vi godt afsløre, lidt af hvert.

Knud Thybirk som sidder i energiakademiets bestyrelse vil sørge for at vi kommer igennem dagen med stil!
Søren Hermansen vil på bedste kommentator stil sætte speakerscorner op, så vi får mest muligt at vide om alt fra undervisning til bæredygtighed og hvordan samfundet ser ud lige nu og lever vi det liv vi gerne vil.

Samtaler salonerne spænder fra en salon om hvad der sker på den forstående bæredygtigheds festival, til et program om besparelser der er fundet i de lokale butikker på Samsø.

Skærmbillede 2016-02-26 kl. 14.06.01Skærmbillede 2016-02-26 kl. 14.06.52
En tredie samtale salon handler om Samsø Golfbane som vinder priser fordi de har haft modet til at udføre små grønne skridt som nu er blevet til store skridt som gør at de vinder anderkendelse for deres indsats.

Læs artikel

Skærmbillede 2016-02-26 kl. 14.08.36
Skal vi til Århus er der færgefolk der har nyt! Skal vi nu endelig ha et slagteri? og meget mere.Vi vil ind imellem nyde musik og lidt god mad.
Vel mødt og vi glæder os til at høre mere om hvad du kan bidrage med.
Husk tallerken og ske.

 

Flattr this!

1 comment

  1. RT @EnergiAkademiet: Nyt på (translation available): Alle mænd og kvinder i vækkes blidt, og vi ses KL 1 … – https://t.co/AVwE2KS2ID htt…

Leave a comment

All fields marked (*) are required