HJEM

 

SAMSØS OMSTILLING

 Version 4.0

DET ER IKKE NEMT,
TIL GENGÆLD ER DET SVÆRT

Fra energiregnskaber
til klimaplaner

 

Nødvendigheds dagsorden om vores øgede forbrug af energi på tværs af sektorer og civilsamfund, indebære justeringer og optimeringer, som vi ikke har alle de afgørende teknologier til og derfor kommer løsningerne til at tage tid.

” Det er ikke nemt, til gengæld svært.” 

At gå fra at håndtere energi regnskaber til at udvikle klimaplaner er et afgørende nybrud, som vil fremme konsekvenser af klimaforandringerne 

 info@energiakademiet.dk 

 Version 3.0

SUND 
FORNUFT

Ressourcer
genanvendes

  Energiakademiet er efter 20 år blevet et samlingssted for viden om de løsninger, der skal til for at få tingene til at ske. “Fra det bedste” til “Det næste” er en ordlyd, som spiller ind til det lokale katalog af udviklingsinitiativer, forankret i eksisterende ressourcer og mulige, tekniske løsninger.

 Version 2.0

DET HER
ER BESVÆRLIGT

Uafhængig af olie benzin
og diesel i 2030

Samsøs nuværende mål er at arbejde med at udfase fossile brændstoffer i 2030. Det sker gennem nøje planlægning, ved iværksættelse af temamøder, udskiftning af eksisterende møller, udskiftning af oliefyr med varmepumper og rådgivning om besparelser i el og varmeforbrug.

 Version 1.0

UTOPI
ER MULIGT

Vind sol og biomasse
var afgørende

På kun 10 år har samfundet Samsø vist hvordan lokalsamfundet er vejen frem. Samsø har i fællesskab investeret i bæredygtige energisystemer, som i dag delvist ejes af samsingerne. Investering på 468.000.000 kr. – 100 % selvforsynende med alternativ energi – CO2 negativ pr. indbygger på 3,5 tons. 

Interview med Bill Mckibben

Kursus

Samsø Energiakademi har iværksat en perlerække af kurser med baggrund i de mange henvendelser, som vi får fra vores partnere, interessenter og kunder, læs mere her

BESØG OS PÅ FACEBOOK

The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.

Scroll to Top