Aftenmøde – Invitation til alle virksomheder på Samsø

INVITATION

til alle lokale virksomheder på samsø. 

ALT DET ARBEJDE, SOM VI ALLE HAR STÅET SAMMEN OM AT FÅ UDFØRT, OG SOM VI STADIGVÆK UDFØRE, MED VIND,- SOL OG BIOMASSE. 

HAR VI I FÆLLESKAB IVÆRKSAT EN STØRRE BÆREDYGTIGHEDS AGENDA SOM MÆRKES OG KENDES PÅ DEN NATIONALE OG INTERNATIONALE ARENA. DET HAR BONNET OPGAVER,- ORDRER OG ØKONOMI UD FOR RIGTIG MANGE LOKALE VIRKSOMHEDER OG FOR FÆLLESKASSEN, SAMSØ KOMMUNE. 

100% SELVFORSYNENDE-Ø, HAR HAFT ET KÆMPE FOKUS OG NU KAN VI OGSÅ SE AT FOKUS PÅ DEN SOCIAL ANSVARLIGHED, IDAG GIVER EN UBETALELIG OPMÆRKSOMHED. UANSET STØRRELSE, -PRODUKT , -ANTAL MEDARBEJDERE OG INDTJENING ER DU/ I INVITERET TIL EN AFTEN-, HVOR NILLE SKALS KOMMER MED BUD OG INSPIRATION PÅ, HVOR VERDEN ER PÅ VEJ HEN I FORHOLD TIL VIDEN OM, HVORDAN BUNDLINJE OG BÆREDYGTIGHED KAN BLIVE TIL AKTIVISME OG NYE AKTIVITET. 

HVORDAN GØR VI BRØDDET STØRRE  SÅ FLERE KAN FÅ EN SKIVE MED?

 AFTEN MØDE ALLE ER VELKOMMEN 

ONSDAG DEN 09.06 2021 

KL 19:00 TIL 22.00 

-MED SPISNING 

 

TILMELDING 
Navn /antal info@energiakademiet.dk 
Sms 20964458 Malene  – Ring 87921011 

STØTTET AF REAL DANIA “BYD INDEN FOR PULJEN “ 


Hvem er Nille Skals?
 – Corporate Activist – Hun har arbejdet sammen med Energiakademiet om udgivelse af Pionerguiden, en op dateret forenings håndbog. Idag er hun medstifter af B- Corp bevægelsen og ejer af MäRK 

 

 

B-corb

I det sidste år har vi på egen krop mærket, hvordan en altoverskyggende begivenhed som coronaen kan forandre vores liv radikalt. Men hvad hvis der indtrådte en global forandring, der vendte tingene på hovedet for at gøre det gode? Det potentiale har B Corp – en prototype på en moderne virksomhed til tiden.

Læs mere »
Scroll to Top