Hvem er Mathias Switzer? Han er 25 år og studere som Kaospilot og bosat i Aarhus. Han er drevet af gode relationer og nysgerrig på hvordan han kan gøre en forskel for verden omkring ham. Han er altid åben for en snak om alt lige fra ledelse og grønomstilling til fodbold og mad..

Dumbphone-ens Renæssance

I dagens hurtigt bevægende verden er smartphones blevet en uundværlig del af vores liv. Disse mini-computere forbinder os til hele verden, tilbyder utallige apps og funktioner og fungerer som en konstant kilde til underholdning. Men har vi nogensinde stoppet op for at overveje, om al denne bekvemmelighed kommer med en pris?

Læs mere »

Designing & Facilitating Learning Spaces

Designing & Facilitating Learning Spaces: Et kursus i at skabe forandringer gennem læring Læs mere om kurset her: https://www.kaospilot.dk Af Mathias Switzer For nylig deltog jeg i Simon Kavanaghs Designing & Facilitating Learning Spaces kursus sammen med mine kollegaer fra energiakademiet, Malene Lunden og Alexis Chatzimpiros. Kurset var en øjenåbner for

Læs mere »

Forandringer gennem læring

Som change agents er det vores vigtigste opgave at bruge vores viden og færdigheder til at påvirke og skabe positive forandringer i vores omgivelser. Vi fortsætter med at være nysgerrige og udforske nye metoder og måder at gøre tingene på. Vi gør dette for at vi konstant kan udvikle os og hjælpe med at skabe betingelserne for, at vores omgivelser kan lære og udvikle sig på en bæredygtig måde.

Læs mere »
Scroll to Top