Blogger: Mikkel Bruun

Jeg bor og arbejder på Samsø som et aktivt valg. Jeg interesserer mig dybt for den grønne omstilling og mærker her et fællesskab, som er indstillet på at samarbejde om vigtige forandringer. Det fællesskab vil jeg gerne være med i.

Hørrens Genkomst & Jordens Skole med Helle Solvang

Folkedybet får besøg af Helle Solvang, som inviterer til en indblik ind i hørrens historie og muligheder. Vi mødes i ’hørmarken’, hvor deltagerne kan være med til at ’ruske’ hørren. Kom og lær om hør og hør om, hvor vigtig den har været og måske kan blive igen.

Læs mere »

Genopbyggerne – Nadja Pass

“Jeg ER og det HER er MAGISK”
Folkedybet glæder sig til at opleve og udveksle med genopbyggerne for at mærke, hvordan vi sammen kan genopbygge.

Genopbyggerne er os og Nadja Pass er ophavskvinden, bag det at bygge op igen og skabe rammerne for at værdien at skabe sammen virker.

Læs mere »

Solgt til Samsø og solceller

”Jeg har svært ved at få armene ned over at bo her”, siger 68 årige Flemming Bo Larsen, som i september 2022 flyttede til Samsø fra Fredericia.
Forleden var Flemming oplægsholder på Energiakademiet, hvor han fortalte om sin rejse til Samsø og ikke mindst om sit projekt med at få etableret solceller på taget af det hus, han og Ulla bor i på Ballen Strandvej, som naboer til Festivalpladsen.

Læs mere »
Scroll to Top