Den Europæiske grønne pagt

DEL DIN MENING

INVITATION ​

Om EU og NORDENS samarbejde
OM DEN GRØNNE PAGT! 

KOM TIL MØDE
Hvordan får vi den Nordiske grønne politik
til at spille positivt sammen med EU’s klimalov, og den strategi der skal til, for at indfri målsætningerne?

OPLÆG OG INDSPARK 
Stinne Bosse, Europabevægelsen ”Vi lever i vilde tider” Fra sin tale til Europabevægelsens hovedbestyrelsesmøde om klima-udfordringerne, og hvordan vi får politik til at virke?

Steen Gade, Nyt Europa European Green Deal -Den Nordiske model -Hvordan hulen får vi det hele til at passe med de udfordringer klimaet giver os? 

Søren Hermansen, Samsø Energiakademi, styrer os igennem de 3 timer hvor vi udveksler meninger. 

Mødet forgår online den 4.11 fra kl 16-19 

LINK TIL MØDE

Ring hvis du har spørgsmål 21644391 

Arrangører: Samsø Energiakademi og INFORSE-Europa 

Den Grønne Pagt

Når vi vælger at bringe denne her info i folkets tid, er det fordi Energiakademiet igennem mange år har arbejdet tæt sammen med EU.

Focus er klima og miljø tiltag og EU har styrket Samsø gange tusind. EU’s fornemmeste opgave er at de skubber til de mange nationale lovgivninger og politikker. 

Altså EU er en slags storebror!

Den Grønne Pagt er en samling af lovgivning, strategier og initiativer, som går på tværs af politske områder, for til sammen at bidrage til klimaneutralitet i 2050. 

Kommissionen beskriver selv Den Grønne Pagt som EU’s nye vækststrategi, hvilket peger på en ambition om at føre transformativ bæredygtighedspolitik ud over miljø- og klimaområdet, nemlig også i landbrugs, industri, og forskningspolitikken.

Link til ‘Den grønne pagt’

Scroll to Top