FESTIVALEN 2023

FOLKEDYBET
Fredag d. 11. til lørdag d. 12. august.

Samsø og sidste års festivaldeltagere har sagt et KÆMPE ja til at vi sammen sætter rammen for en ny festival.

To aftenmøder under Folkedybet Hele Året er afviklet. Der er nu udformet et mindre katalog over hvilke emner og forslag til oplægsholdere der ville kunne bidrage til sommerens kommende festival.

TEMATIKKERNE OG DE BEGYNDENDE TIILSAGN PÅ OPLÆGSHOLDERE

NATUR-Frank Erichsen  ROMANTISKE RELATIONER – Malene Lundén DILEMMAER- Søren Hermansen –HVERDAGENS & FORTIDENS LYD LANDSKABER

Vi har nu inviteret bredt ud og afventer tilsagn. Samt er det vores ambition på Energiakademiet at samle programmet så det er klart den 1. maj – 2023.

Vores baggrund  på Festivalen er i tæt samarbejde med Samfundslaboratoriet at sætte spot på Liv og Land.  Det gør vi ved at invitere de mange lokale aktører til at sætte deres Landsby øverst på dagsordenen og her vil dele af festivalen give plads og invitere os til hvordan vi sammen kan lytte og forstå hvilke  ønsker og løsninger landsbyerne på Samsø efterlyser.

Vores lokale klimaråd vil medvirke med oplæg og en invitation til at samtale om de væsentlige emner et klimaråd håndterer. 

Vi vil også i år tildele energiprisen til et godt intiativ.

HVAD KAN DU GØRE?

Spil ind med dine kæpheste og yndlingsemner – vær med til at sætte dagsordenen. Skriv til os, ring eller mød op på Strandengen og fortæl os hvor skabet skal stå. Følg os på de sociale medier – og i de lokale medier. Bliv ambassadør. Mød frem til møderne.

Subscribe

* indicates required
Email
Samsø har mange muligheder, på Visit Samsø kan man finde informationer om både Overnatning og Rejseinformationer Overnatning og Rejseinformationer

Samsø has many options, at Visit Samsø you can find information on both accommodation and travel information accommodation and travel information

KONTAKT/CONTACT

Malene Lundén ml@energiakademiet.dk +45 20 96 44 58

Indenfor de sidste år Har Energi-Akademiet mærket “Folkedybet” på Godt Og Ondt.

Begge dele mener vi er helt afgørende for et levende demokrati. Derfor vil vi insistere på, at vi som lokal samfund bliver ved med at mødes fysisk og forblive åbne overfor hinandens forskellige meninger og lytte ind til hvor forskellene ligger og hvad motiverne for både enighed og uenighed er.

Alle disse følelser af en enorm stærk urkraft som kan komme fra den menneskemængde, man er iblandt kan gøre en til en del af et fællesskab, der rækker langt ud over det almindelige. En fællesskabsfølelse, der kan give gåsehud, fordi den gør os stærkere sammen med andre og det er det vi som fænomen kalder “folkedybet hele året”

Previous slide
Next slide

KRONIK ARKIV

ANNONCE ARKIV​

ARTIKEL ARKIV ​2019​

FOLKEDYBET 2022 I FOTOS