Open Close

Persondatapolitik

 

Vi passer på dig og dine personoplysninger

Du får her information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, efter at nye EU-regler træder i kraft den 25. maj 2018.

På Samsø Energiakademi er du en del af et fællesskab, hvor værdier som åbenhed og tillid er rodfæstet i vores kultur og arbejde.
Det gælder også, når vi behandler de oplysninger, vi har om dig.

Nye persondataregler fra 25. maj 2018
EU har besluttet at skærpe kravene til, hvordan virksomheder behandler personoplysninger. De nye regler findes i Databeskyttelsesforordningen (GDPR), som har til formål at beskytte dig endnu bedre, når virksomheder håndterer oplysninger om dig. Reglerne træder i kraft den 25. maj 2018.

Opdateret information om behandling af personoplysninger
De nye regler betyder, at vi har opdateret vores information om behandling af personoplysninger.

Samsø Energiakademis arbejde og eksistens er et direkte resultat af samarbejdet med en bred vifte af privatpersoner, virksomheder, foreninger og ngo’er i Danmark og rundt omkring i verden.

Kun i et sådant tæt samarbejde kan vi gøre en forskel lokalt, nationalt og internationalt, og netop derfor er relationen til vore direkte og indirekte støtter helt essentielt.

Den forbindelse opretholder vi blandt andet ved at behandle den persondata, som vi får fra netværket med det formål at lave statistikker, spørgeskemaer, udsende nyhedsbreve, pressemeddelelser, invitationer og nyheder.

Du behøver ikke gøre noget
Du skal ikke foretage dig noget, men du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
kd.te1534295745imeda1534295745kaigr1534295745ene@o1534295745fni1534295745

Tilmeld eller Afmeld Nyheder på linket herunder

Nyhedsbrev


Venlig hilsen
Samsø Energiakademi

Arkiv:

Flattr this!