Forskning

Del indhold

Del på facebook
Del
Del på twitter
Tweet
Del på linkedin
Del
Del på email
Email
Del på print
Print

Energiakademiets placering finder du centralt i Danmarks midte, her ligger øen Samsø. På østsiden findes byen Ballen, og her ligger Energiakademiet.

Energiakademiet er en projektorganisation, som arbejder med konsekvenserne af klimaforandringer.

Energiakademiet er et fysisk samlings- og mødested for alle slags mennesker med interesse for bæredygtig samfundsudvikling. Energiakademiet har et foreningsformål, som i sin enkelthed omhandler formidling af viden om helhedsorienterede samarbejdsprocesser.

Energiakademiet har 8 fuldtidsansatte som bor på Samsø hele året. De 8 ansatte har fagkompetencer indenfor samfundsudvikling og bæredygtige løsninger.

Akademiets navn er inspireret af det gamle Grækenland.

Energiakademiet fungerer lokalt som samlingssted for øens mangfoldige foreningsliv. 

Energiakademiet afholder ofte møder og sammenkomster, hvor

emner holder sig inden for uddannelse, forskning, kurser, møder, seminarer og udstillinger om energi og klima med fokus på bæredygtige ressourcer. 

Samsø Energi- og Miljøkontor, Samsø Energy Agency og Energitjenesten Samsø har tillige til huse i akademiet og udfører herfra aktiviteterne med energirådgivning til firmaer og private, rundvisninger, fagturisme, workshops og seminarer.

Bygningerne

Energiakademiets bygning er opført ud fra økologiske grundprincipper og har et godt indeklima med naturlig ventilation, regnvand til toiletskyl, mv.

Læs mere »

Foreningen

Foreningen fungerer som paraply-organisation for SESamsø Energi og Miljøkontor, Samsø Hav vind og Samsø Energihotel. Læs om bestyrelsens rolle og hvem der sidder i den.

Læs mere »

Forskning

Overskrift

..

..