Banen får hvert år flere og flere besøg af interesserede, der ikke kun kommer for at spille golf, for at opleve de forskellige tiltag, der er lavet for at blive Danmarks Grønneste Golfbane.
Vand genanvendes på golfbanen – og næring bibeholdes således i kredsløbet. I et fremtidigt projekt tænkes regnvandet, der fra drænsystemerne ledes til de lavtliggende golfsøer, fremover pumpet tilbage til et reservoir ved hjælp af pumper drevet af solceller og en lille lokal vindmølle. Greenklipperen er nu eldrevet, har solceller og også golfvognene har fået solceller på taget. De maskiner, der endnu ikke kan køre på el, har fået en kærlig miljø- og energimæssig behandling, så for eksempel er den nye fairwayklipper en commonrail diesel, driftsoptimeret, og blevet 40 % bedre end den gamle.
Får bliver der også udsigt til. Seneste indsats er vedligehold af roughen med gutefår, en fårerace som stammer tilbage fra vikingetiden. I samarbejde med en lokal landmand sikres det, at fåreholdet med det transportable hegn kommer rundt de rigtige steder på banen. Samtidig med denne økologiske ukrudtsbekæmpelse fremavles lækkert og sundt spisekød under optimal dyrevelfærd. Udover at de vanskelige tilgængelige områder nu plejes af får, slipper golfklubben også for at køre ukrudtet bort, da det nu havner i fårenes maver.
Golfbanen gødes ikke længere med traditionelle gødninger, men organisk gødning og plejes blandt andet med koldpressede tangalger der forbedrer jordstrukturen og dermed afhjælper sneskimmel m.m. Som en positiv sideeffekt stortrives ny vandsalamander, den fredede, grønne frø, agerhøns m.m. Golfspillerne kan nu møde en mangfoldighed af smådyr og se disse sammen med banens større dyr som hare og rådyr, og hele familien kan nyde biodiversiteten på turen rundt på banen. Golfklubben har for tiden et udviklingsprojekt i gang med udvikling af mikrokløver, der kan spare masse af kvælstof og hæmme ukrudt. Som en sidegevinst skaber det en flot og grønnere farve i ydersæsonerne og på hårdt belastede dele af banen. Mikrokløver reducerer dertil også behovet for vanding.
Da der slet ikke sprøjtes på golfbanen, kan både mælkebøtter og for eksempel marven fra dunhammere i de mange søer spises – så måske den næste klubaften hedder: Spis din golfbane til din fårekølle!
For at involvere og skabe medejerskab og stolthed omkring golfklubbens høje miljøstandard, har klubben udleveret mælkebøttejern til spillerne og engageret dem i den økologiske drift.