Job annonce

Ring, - skriv eller endnu bedre;
kig forbi for at høre nærmere om spændende job

I store træk om jobbet
Motiverende og god til at kommunikere lokalt og globalt. Jobbets fokus er i store træk orienteret omkring lokale, nationale og EU klima indsatser i og mod at udfase fossile brændsler i 2050. Du skal både kunne skabe tillid og fremme den nødvendige opmærksomhed, som vedvarende fastholder og udvikler aktiviteter, som føder nye og fremtidige grønne klimaindsatser. Energi Akademiet arbejder og kommunikerer med øer, kommuner og regioner hvor stedernes klima planer eller mangel på samme skal aktiveres af dig.

Hvordan arbejder vi på Energi Akademiet
Energi Akademiet er en non profit organisation med adresse og arbejdsplads på Samsø. Vi er en aktuel og top trimmet virksomhed, med en dynamisk bestyrelse og et hav af organisationer, som med få midler leverer meget. Vi er et projekthus med mange kompetencer specialiseret på både sociale og samfundsmæssige udfordringer. Energi Akademiet har egne værktøjer, som er metodiske processer som vi anvender på grund af erfaring.

Hvad vi ønsker af dig
I dit job skal du kunne oversætte og agere med både værktøjer og metoder i tæt samarbejde og i loyalitet oversætte det til nye forståelser, som andre kan anvende og skabe resultater ud fra. 25 års impact er oparbejdet og det efterspørges fra hele verden i dag. Derfor skal du også være med til at udvikle organisationen løbende og i tæt samarbejde med et ledelsesteam. Her skal du kunne facilitere og organisere med baggrund i Energi Akademiets modeller, metoder og mange års erfaringer. Vi er engageret i borgerinddragelse såvel som klimaplanlægning og beregninger.

Projektansættelsen er et EU projekt, kaldet RECET
Projekt-formålet er at styrke kommuners og interessenters evne til klima og forandrings omstilling, ved at sikre lokal deltagelse og engagement på øer og regioner over hele Europa. Energi Akademiet har udviklet erfaringer i tæt samarbejde med lokalbefolkningen og det gør vi stadig og med den succesfulde tilgang fra Samsø kan vi tilbyde kapacitetsopbyggende workshops, Key note speaks og støtte til at inddrage interessenter og aktivere klimaplaner i samfund over hele verden.

På daglig basis vil du være ansvarlig for:
– At bistå projektledere
– at samarbejde med teamet på Energi Akademiet, og planlægge og samle de afgørende kompetencer der kan designe kapacitetsopbyggende workshops
– Anvende viden eller engagere de nøglepersoner som har viden om bæredygtige og aktuelle energiløsninger
– Assistere kolleger med ad hoc-opgaver
– Daglige praktiske opgaver som ikke er projektbaserede
– Have et relevant projekt og udviklings kendskab
– Have erfaring med data og kommunikation på både de store og små linje om hvor bolden ligger på diverse klimaudfordringer
– Være en holdspiller og ivrig efter at lære nyt
Idag er vores why at vi agerer som en agil projektbaseret organisation, så du skal kunne lidt af hvert og gerne selv kunne se ,hvordan udvikling i dit job er det vigtigste, og du skal skaffe dine egne midler over tid. Jobbet er ikke en almindelig funktionær-stilling. Du skal kunne lede et projekt og få det til at blive til nye projekter.
Yderligere information: Søren Hermansen, 21644391 eller Michael Kristensen, 40452356
Energi Akademiet, Strandengen 1, Ballen, Samsø – mail: info@energiakademiet.dk

Scroll to Top