Malene Lundén

Er leder af Samsø Energiakademis kommunikationsafdeling

 ” I et lille samfund tæller alt, og det gir mit liv en form for daglige mysterie, at jeg ved at jeg er en lille del af noget større, som jeg kan måle og veje hverdag “Kunst er mit store livs mysterium, derfor har jeg dedikeret mine handlinger til at alt hvad jeg arbejder med skal indeholde kunst. Hun er uddannet dokumentarfotograf fra Nordens fotoskole i Sverige. Hun har en improvisatorisk uddannelse i performance fra Studio Five – NYC.   The Theater Work center – Bali. Hun er uddannet gestalt terapeut og anvender teori og fænomenologi ind i alt hvad hun beskæftiger sig med. Fænomenologien er en erfaringsfilosofi; dens slagord ” Til sagen selv”

Malenes fysiske centrum er Samsø som et HER, i både mine værker og produktioner eller tekster vil du mærke eller tænke hvorfor det ? Jeg arbejde bevidst  med styrken i hvad polariteter kan skabe af liv.

“Hvis du accepterer dine polariteter i stedet for at afvise dem, stopper du med at projicere”

" I et lille samfund tæller alt, og det gir mit liv en form for daglige mysterie, at jeg ved at jeg er en lille del af noget større, som jeg kan måle og veje hverdag "

Malene Lundén

Malene Lundén: Kan god og dårlig kunst beskrives?

Den tidligere direktør Jens Erik Sørensen på kunstmuseet Aaros har sin helt egen definiton af, hvordan god og dårlig kunst kan beskrives. Jeg kan rigtig godt lide den og har derfor arbejdet videre med hans udmærkede hus-metaforer her.

»

Tema 2017: Centrum & periferi

Randområder er både fremtidens og samfundets vækstdynamoer. Derfor er samspillet mellem centrum og periferi noget, der kan give liv og økonomi på BNP.

»

Malene Lundén: Japan visit

Japan and Denmark have close cooperation both in industrial and civil society. The energy academy will return to Japan and this time, science and art will be in the heyday of several Japanese art museums

»

Malene Lundén: Kalligrafi i Japan

En trane, eller snarere en flok traner, er som et sæt bundgarnspæle i tæt parløb med en mole, hvor det handler ikke om at komme først i havn. Tranen står som hugget ud af en helt særlig slags marmor, kølig og kold og med en overflade, der ikke lige krakelerer.

»