Michael Kristensens uredte seng: ”Hvis jeg var lurblæser ville jeg spille Smoke on the Water”

[:da]Nytårslur: Michael Kristensen er projektleder og energirådgiver på Energiakademiet:

Hvordan får man den bedste lur?

Den bedste lur er den der bare kommer snigende uden at det rigtig er planlagt. Og gerne efter veludført arbejde, så man rigtig kan slappe af uden for mange tanker. Jeg kan godt lide en lur på en halv times tid. Den kommer gerne snigende i weekenden, men en lur kan især være guld i hverdagen.

Hvor tog du din sidste lur?

Det var forleden i sofaen. Det er et af mine yndlingssteder til en lur. Der sker tit det at jeg lægger mig ned for at se noget sammen med ungerne, men så slumrer jeg pludselig væk.

Hvordan har du sovet i nat?

Rigtig godt, faktisk. For en gangs skyld er jeg ikke blevet vækket af børnene. Selvom vi har meget travlt gik jeg afklaret i seng og havde lukket mine tanker ned.

Beskriv det sted, du sover

Det er et helt ordinært soveværelse med en dobbeltseng og et tv, som vi dog sjældent tænder.

hvad lurer du på for tiden?

På vores projektportefølje, som er fuld af spændende arbejde for 2018, især i EU-regi.

Hvis du skulle blæse noget i en lur, hvad skulle det så være?

Smoke on the Water af Deep Purple.

Nytårslur 2018: Den 2 februar kl 16-19 holder Energiakademiet sin årlige nytårslur. Kom, tag din nabo med og blive inspireret. Og husk at tilmelde dig hos Anne Albertsen på telefon 87921017 senest den 29 januar. Vel mødt![:]

Scroll to Top