Nyhedsbreve – Arkiv

Nyhedsbreve/arkiv​

Sidste nye udgivelse:

Nyhedsbrev nr. 22

Friheden til udvikling

“Energiakademiets nyhedsbrev nr 22 rammer det nye år i 2023”

Du er inviteret til at kigge forbi og opleve en af landets smukkest beliggende arbejdspladser. Med panorama til kyst og hav og Kattegat, så tæt på så, man tror det er løgn!

Læs mere »

Nyhedsbrev nr. 21

Nyhedsbrevs arkiv Nyhedsbrev nr. 21 Danmark genåbner  Søren Hermansen Covid 19 ramte os for over et år siden ligesom pandemien har ramt det meste af verden. Energiakademiet nåede akkurat lige

Læs mere »

Nyhedsbrev nr. 20

Corona-virussen truer stadig, og vi er en del af den danske plan! Mette Frederiksen siger at vi skal holde afstand og afvente – så det gør vi! Og hidtil er der ingen smittede på Samsø. Men!

Læs mere »

Nyt fra Det Grønne Samfundslaboratorium 2023

Tak for jeres tilsagn og deltagelse i hvordan vi i fælleskab forsøger at aktualisere Samsøs liv og land. Nogle i netværket er meget aktive og andre af jer lader vente på sig , og derfor kan dette nyhedsbrev give jer en opdatering på hvor vi sammen er og hvornår Energi Akademiet kigger forbi København eller tager til kaffe i borgerforeningen i Kolby Kaas.

Læs mere »

Nyhedsbrev – Samfundsakademiet

Du/I inviteres hermed til projekt-kick-off møde Onsdag den 25 maj 2022 på Energiakademiet, Strandengen 1, Ballen, Samsø.
Baggrunden er, at vi 20 samarbejdspartnere fra Samsø, Danmark og EU, går sammen om et forsøgsprojekt, der handler om Samsø som et demokratisk samfundslaboratorium for den nødvendige, grønne omstilling. 

Læs mere »
Nyhedbrev Nr. 19 - Samsøs nye kernefortælling og vejen mod fossilfri Ø – 2019 føles som et afgørende øjeblik 18. Marts 2019

Læs leder på Nyhedsbrev fra “Clean energy for EU islands” skrevet af  Alexis Chatzimpiros – Projekt Leder, og Energiakademiets udenlands korrespondent, HER


Er du interesseret

– i at følge med i hvad vi går og laver?

Så tilmeld  dig vores mailingliste (nyhedsbrev).

Vi sender spændende nyhedsbreve ud et par gange om året. 

Tilmeld Nyhedsbrev her

* Skal udfyldesScroll to Top