#Ledererfaring #Udadvendt #It-Nørd #Økonomi #Systemudvikling

Nyt job på en Ø

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Samsø Energiakademi er i gang med et generationsskifte!
Vi har eksisteret som projekt i 21 år og som akademi i 11 år.
Der er brug for at vi som organisation forbereder os på de næste 10-20 år og dermed kigger indad for at håndtere besætningen og Energiakademiets formål og kapacitet.
Vi søger nye kollegaer. I første omgang en forretningsfører der sammen med det eksisterende team kan videreføre det vi kan i dag og som er parat fagligt til at medvirke til akademiets fremtidige nye roller i vores arbejde med konsekvenserne af klimaforandringerne.

Jobbet er alsidigt og krævende men også udviklende og vigtigt. Vi leder efter en person der har ledererfaring. Ikke nødvendigvis indenfor energi eller bæredygtighed men generelt.

Jobbet er udadvendte og man skal være fleksibel, således at du arbejder med at åbne nye kontakter og at du har et solidt netværk der kan fordre Energiakademiets formål.

Du skal kunne lede og administrere butikken. IT kendskab på et udviddet plan ” så lidt nørd er du nødt til at være” Økonomi og administration er en kerneværdi idet vi både operer i EU kontrakter og som rådgivere. Vi skal kunne administrere fondsmidler og projekter på et plan der tåler revisor eftersyn! Men der kommer ikke noget nyt ud af at administrere alene. Udvikling af nye systemer og måder at administrere er nødvendig for at vi kan fastholde og udvikle vores gode navn og formål.

Vi tror på at fremtiden bringer nye modeller for økonomi og måden vi tænker økonomi på.

Lyder ovenstående interessant?
Du er velkommen til at kigge forbi, ringe, skype eller skrive os et brev, og vi vil dele alt det vi kan for at hjælpe til en god oplevelse.

Kontakt Søren Hermansen - 21644391
wwww.energiakademiet.dk
8305 Samsø