Om Cecilie Meyer

Lær at rejse på ny og se bevægelsen med nye øjne

Hvad sker der, hvis man bevæger sig væk fra centrum og ud i kanterne af den destination, man besøger?

Den rejse har forfatter Cecilie Marie Meyer og kunstner Malene Lundén begge foretaget i udforskningen af steder, der er ukendte for mange, men som ikke desto mindre rummer et overraskende menneskeligt potentiale.

Mens alverdens hovedstæder er centre for økonomisk vækst og fremdrift, ligger der en anderledes kraft i de geografiske yderområder, som er med til at holde sammen på det hele gennem relationerne, fødevareproduktionen og landskabernes cykliske gentagelser.  

Med udgangspunkt i Samsø som anderledes kraftcenter for en global samfundsforandring vil Cecilie og Malene tage kursisterne med på rejse udi øens forskellige stemninger, og inspirere dem til at få øje på steder, hvor et stærkt HER giver udsigt til refleksion.

Malene Annikki Lundén er uddannet dokumentarfotograf, kunstner og adfærdsdesigner. Malene har i forbindelse med sit virke især rejst i verdens periferi og besøgt øer og småsamfund over hele kloden. 

Malene bor på Samsø og er til daglig projektleder på Energiakademiet.

Cecilie Marie Meyer er cand. mag. i italiensk og forfatter til essay-samlingen Mezzogiorno – mennesker og mirakler under Syditaliens sol, der handler om Italiens mere ukendte landsdele. 

Cecilie kommer jævnligt på Samsø og freelancer for Energiakademiet som journalist.


Cecilies bog ‘Mezzogiorno’ vil kunne købes med hjem under arrange-mentet for 250kr. Se omtalen af bogen her


Scroll to Top